A Secret Weapon For خواص درمانی عناب خشک

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع چربی خون به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

کسانی که داروهای مربوط به دیابت مانند انواع قرص‌ها قند خون و انسولین را مصرف می‌کنند، نباید عناب بخورند.

اگر شما هم تجربه گنجاندن این میوه خوشمزه را در برنامه غذایی خود دارید و نتایج آن را دیده‌اید، می‌توانید تجربیاتتان در مورد خواص عناب را اینجا با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.

انتخابی عالی برای پیاده روی: ۳۰ مدل کفش راحتی زنانه تابستانی شیک

اگر می‌خواهید بدانید در رابطه با سلامت و زیبایی پوست خواص عناب چیست باید به شما بگوییم که مصرف روزانه دو عدد عناب خشک می‌تواند التهابات پوستی، قرمزی و خارش پوست ناشی از اگزما را کاهش داده و با تصفیه خون و بهبود گردش آن در بافت پوست، موجب از بین رفتن جوش و آکنه شود.

میزان کلسیم و فسفر بالای این میوه مغذی باعث می‌شود تا استخوان‌های بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.

همچنین مطالعات حیوانی نشان داده‌اند که عصاره عناب ممکن خواص درمانی عناب خشک است اثرات برخی داروهای ضد تشنج از جمله فنی‌توئین، فنوباربیتال و کاربامازپین را تقویت کند.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

اگرچه، منابع و تحقیقات انجام‌شده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمی‌توان با قطعیت دراین‌باره نظر داد.

بنابراین یکی از مهم‌ترین خواص عناب خشک برای کلیه کمک به دفع سنگ کلیه از طریق افزایش میزان ادرار در فرد است.

علائم صد در صد جنین دختر(علایم واضح جنین دختر در ماه اول)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *